Cautare

3955 de rezultate pentru "accident hateg 10 octombrie" (3.30 secunde)
La trecerea in proprietate privata a BCR, nu putini au fost cei care au spus ca daca autoritatile nu s-ar fi grabit sa privatizeze Banca Romana de Dezvoltare (BRD), acum ar fi incasat pe aceasta cel putin o suma de 10 ori mai mare decat au primit la momentul vanzarii pachetului majoritar.
l 10 octombrie - Basescu participa la ceremonia de comemorare a Holocaustului in Romania, desfasurata la Palatul Cotroceni. l 18 octombrie - Vizita de stat in Republica Coreea.
Sanse reale ca sa va intalniti sufletul pereche sunt abia in luna octombrie. ... BALANTA 23.09-22.10: ... SCORPION 23.10-21.11: ... Lunile septembrie, octombrie si noiembrie promit multe intalniri cu oameni placuti. ... Poate Nodul Lunar Nord din luna octombrie va poate aduce o intlnire romantica predestinata.
UNESCO a stabilit ca Ziua Internationala a Educatiei sa fie sarbatorita in 5 Octombrie. Astfel, joi, 5 octombrie, nu se vor face cursuri in scoli.
Inainte de expirarea perioadei de preaviz pe 13 octombrie, Ciobotea si-a luat concediu medical pe motiv de "hipertensiune esentiala primara". Ciobotea a descoperit brusc cu doua zile inainte de plecarea sa definitiva din prefectura ca este hipertensiv, iar pe 10 octombrie s-a prezentat cu documentul justificativ la serviciu.
Presedintele Senatului, social-democratul Nicolae Vacaroiu, asigura ca proiectul votului uninominal va trece de Senat pana la finele lui septembrie, urmand ca legea sa fie adoptata de Camera Deputatilor in octombrie.
Deputatii doresc sa nu mai vina in Parlament, de la mijlocul lunii octombrie, pentru a se pregati pentru campania electorala si isi propun sa dezbata, pana la aceasta data, 233 de proiecte de lege, dintre care 32 se afla in procedura de urgenta.
 Miron Mitrea a declarat ieri la DNA ca a sesizat declaratia unei martore din dosarul sau, care, potrivit social-democratului, dovedea prea multe cunostinte juridice si asta ar insemna ca ar fi fost dictata de procurori.Dupa o ora si jumatate de stat in sediul DNA, Mitrea a declarat ca a citit mai multe declaratii ale martorilor din dosarul privind renovarea casei mamei sale.Mitrea a afirmat ca a vazut si o declaratie semnata de o economista, care „avea prea multe cunostinte juridice“.Miron Mitrea a venit ieri la DNA pentru a i se prezenta materialul de urmarire penala in dosarul privind renovarea casei mamei sale, in care procurorii anticoruptie au inceput pe 1 octombrie 2008 urmarirea penala pe numele social-democratului.Procurorii anticoruptie au inceput pe 1 octombrie 2008, pentru a treia oara, urmarirea penala impotriva lui Miron Mitrea in dosarul privind renovarea casei mamei sale, a informat DNA, pe 10 octombrie, in urma unei solicitari NewsIn.
CURS, tot in iunie, il scotea pe Iliescu cu 48%, Emil-13% Melescanu-10%, Stolojan-10%, Vadim-6% iar IMAS dadea Iliescu la 44%, Emil-17%, Vadim-12%, Melescanu-10%, Roman- 6%, Stolojan-5%.
PSD isi va prezenta pe 16 octombrie programul de guvernare si candidatii pentru postul de premier si de ministri, a reiterat Victor Ponta, la RRA.
Relatiile romano-chineze In octombrie 1949, Romania devine a treia tara care recunoaste Repu¬blica Populara Chineza. ... In octombrie 1971, Romania s-a numarat printre tarile care au initiat rezolutia ce a condus la restabilirea pozitiei Republicii Populare Chineze in Organizatia Natiunilor Unite.
Regele Mihai a fost invitat in plenul reunit al Parlamentului pe 25 octombrie Regele Mihai a fost invitat in plenul reunit al Parlamentului pe data de 25 octombrie.
Miza alegerilor in octombrie In laboratoarele USL se lucreaza intens la strategiile prin care poate fi suspendat presedintele Traian Basescu. Surse din interiorul USL sustin ca momentul cel mai prielnic ar fi luna octombrie.
In perioada foarte scurta care a trecut de la lansarea comerciala in tarile vizate - Croatia (1 octombrie), Serbia, Macedonia si Slovacia (14 octombrie), Ungaria (16 octombrie), Republica Ceha (30 octombrie) si Turcia (19 noiembrie) - Logan a realizat o performanta remarcabila cu 4.264 vehicule vandute.
Dezechilibrul balantei de plati a urcat in luna octombrie cu aproape 350 de milioane de euro, arata date furnizate de Banca Nationala a Romaniei (BNR).
Pina la finele lunii octombrie se va pune in functiune noul sistem in tot cartierul", ne-a informat directorul Holban. ... Sintem in termenul stabilit de Primarie, acesta expirind la 15 octombrie", a explicat directorul Bogdan Holban.
10.000 miliarde lei vechi pentru sanatate De asemenea, acesta sustine ca au fost acoperite datoriile istorice din sistemul sanitar - 10.000 miliarde lei vechi.
Pentru ca au mai ramas bani, in octombrie, Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) a anuntat ideea lansarii celei de-a sasea sesiuni de cereri de proiecte pentru Masurile 1.2, 3.2 si 3.3.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va trimite Comisiei Europene (CE), pana la sfarsitul lui octombrie, notificarea tranzactiei prin care Ford a preluat 72,4% din capitalul Automobile Craiova, a declarat presedintele comisiei de privatizare, Sebastian Vladescu. "Notificarea va fi trimisa in cursul lui octombrie.
Pâna la sfârsitul lunii octombrie (sfârsitul perioadei optime de însamântare a culturilor de toamna) fusesera însamântate aproximativ 60% din cele peste 199.000 de hectare programate a fi semanate cu grâu si secara.
google-analytics.com